LeoVac

En kraftfull robotdammsugare som med sina borstar enkelt och effektivt fångar upp smuts och damm. Med sina utmärkta egenskaper som en ljudnivå på 55dB och lång drifttid är den i en klass för sig själv. LeoVac lämpar sig väl för större textila ytor som är i behov av dammsugning.

Kraftfull dammsugare

LeoVac är en effektiv robotdammsugare som passar bra för mattor och andra golv. Med en laddtid på endast två timmar och en drifttid på upp till tio samt en kapacitet på 1 200m2 per timme är den ett perfekt komplement till lokalvårdarna.

Från 11 600kr/mån*

*Gäller vid funktionshyra på 36 månader

Revolutionerande egenskaper

LeoVac har ett revolutionerande system med två highspeed-borstar som fångar upp smuts och damm snabbt och enkelt. Med den låga ljudnivån och effektiva dammsugningen bidrar den till tystare städning och bättre luftkvalitet.

Effektiv städning

Med LeoVac i städteamet kan personalen fokusera på detaljerna i städningen. Lokalvårdare är en av de yrkesgrupper som har högst arbetsbelastning. Genom att ta bort de monotona momenten med hjälp av en robotdammsugare bidrar det till en mer ergonomisk arbetsplats men också ett bättre städresultat. Med sitt vänliga och interaktiva sätt underlättar LeoVac städningen och blir en ny charmig kollega i teamet.

Teknisk specifikation

Mått och vikt830x630x1160mm, 115kg
Max lutning6 grader
Arbetsbredd45cm
Maxhastighet1m/s
Tankstorlek2,3L / 23L
Kapacitet1 200m2/h
Vändradie1,2m
Batteri24V LiFePO4
DrifttidUpp till 10 timmar
Laddningstid2 timmar
Ljudnivå55dB