Nordic Cleanware AB tar steget in i framtiden med unik robotsatsning

Nordic Cleanware AB har tecknat exklusivt distributionsavtal gällande försäljning av robotar från LionsBot International.

 

LionsBot International är ett Singaporebaserat företag som tillverkar innovativa städrobotar med unik användarvänlighet och funktion

 

 

 

 

Största satsningen görs på robotskurmaskinen ”LeoScrub” och mopproboten ”LeoMop” som har upp till 20 timmars driftstid. Maskinernas storlek, design och möjlighet till att samverka på samma kartlagda yta gör dem lämpliga på många platser t.ex. matbutiker, köpcentrum, sjukhus och andra offentliga miljöer.Nordic Cleanwares vd, Nicklas berättar:

 

”Vid vårt besök i Singapore blev vi mycket imponerade av robotarnas användarvänlighet och prestanda. Vi är övertygade att det finns en stor potential att kostnadseffektivt höja städkvaliteten på många platser med hjälp av robotar och att robotar som används inom just facility management kommer att bli en allt vanligare syn ute i samhället. Att LionBots robotar nominerats till Interclean Innovation Award 2020 kändes för oss självklart!”


Förutom LeoScrub och LeoMop så finns det även LeoPull och LeoVac som är en del av Lionsbot familjen. LeoVac är en optimal robotdammsugare med unikt HEPA-filter för renare luft. LeoPull är en kraftig robot som kan dra upp till 450kg.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss så hjälper vi dig.