Artikelnummer: 161011

Beställningsvara

Podab

Strykbräda väggfast

2 790 krEx.moms

3 487,50 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

Väggfasta strykbräda är en idealisk lösning för alla som värdesätter praktiskhet och utrymmeseffektivitet i hemmet eller på arbetsplatsen. Dess smarta design möjliggör enkel förvaring och anpassningsbar användning, vilket gör den till en ovärderlig tillgång i små utrymmen eller i stora anläggningar där effektivitet är nyckeln.

Strykbrädan är konstruerad med en robust silikonväv, känd för sin hållbarhet och förmåga att motstå höga temperaturer. Denna högkvalitativa yta säkerställer att dina kläder är skyddade under strykningen, samtidigt som den ger en stabil grund för alla typer av textilier.

Det väggfasta systemet erbjuder en enkel montering direkt mot väggen, vilket frigör golvyta och håller strykbrädan lättillgänglig utan att vara i vägen. När den inte används kan strykbrädan enkelt fällas ihop mot väggen, vilket skapar ett mer öppet och organiserat utrymme.

Den höj- och sänkbara funktionen är en av de mest framstående egenskaperna hos denna strykbräda. Den tillåter användare av olika längder att anpassa höjden efter sina behov, vilket bidrar till en ergonomisk och bekväm strykupplevelse. Denna flexibilitet gör den lämplig för en bred användargrupp, från professionella inom hotellbranschen till småbarnsföräldrar som behöver anpassa höjden snabbt och enkelt.

- Material: Kraftig silikonväv
- Installation: Väggfast, fällbar design
- Funktioner: Höj- och sänkbar för anpassad användarkomfort
- Användning: Perfekt för hem, hotell, och andra professionella miljöer där utrymmeseffektivitet och flexibilitet är avgörande

Med sin smarta design och högkvalitativa material är denna höj- och sänkbara, väggfasta strykbräda en utmärkt investering för alla som söker en praktisk och hållbar lösning på sina strykbehov.

- Längd: 1220mm
- Bredd: 380mm