Om oss

Nordic Cleanware AB etablerades år 1986 och har i över 35 år hjälpt kunder med professionell lokalvårdsutrustning och hygienprodukter. Vi skapar kundvärde genom våra ledord;

Flexibilitet – Innovation – Kvalitet

Vi är 25 anställda med huvudkontor och lager i Malmö samt säljkontor i Blekinge.

Som familjeägt företag värnar vi ytterst om kundens behov, oavsett om det gäller leveranssäkerhet och lagerhållning eller finansieringslösningar vid större inköp.

Vi är certifierade enligt kvalitet ISO 9001 och miljö ISO 14001, vilket innebär att vi på ett systematiskt sätt arbetar med ständiga förbättringar i verksamheten till fördel för både våra kunder och personal. Vi har även en etisk kvalitetsmärkning, vilket innebär att vi står för ett etiskt förhållningssätt och aktivt arbetar med och uppmärksammar etiken inom vår organisation.

Vision

”Vi ska vara det självklara valet av leverantör av städrelaterade produkter”

Mission

”Vi ska tillsammans med våra kunder förbättra och effektivisera deras arbetsdag”

Affärsidé

”Vi ska med hög kompetens sälja städrelaterade produkter till professionella användare”

Flexibilitet

Hos oss är kunden i fokus och är viktig för oss. Därför försöker vi tillgodose kundens behov i största möjliga utsträckning.

Innovation

Vi har ett brett och djupt sortiment av städrelaterade produkter från ledande tillverkare på marknaden. Hos oss hittar du de senaste nyheterna inom städbranschen.

Kvalitet

Vi levererar alltid produkter och tjänster med hög kvalitet. Med vår fastställda kvalitets- och miljöpolicy väljer vi därmed samarbetspartners och leverantörer med utpräglat kvalitets- och miljötänk.