Om Nordic Cleanware

Fasad Cleanware

Smart cleaning supplies
Med 35 års erfarenhet levererar vi städmaterial och städmaskiner för proffs. Hos oss handlar du enkelt och till bästa pris. Våra kunder berömmer oss för för hög service och snabba leveranser. Vår webshop har över 300 unika besökare per dag.

Besök vår lagerbutik
I vår lagerbutik på Stenyxegatan i Malmö möts du av branschkunnig personal som hjälper dig på bästa sätt till rätt val av produkter och lösningar. Vi har över 5.000 artiklar på lager, allt från städkemikalier och städredskap till städmaskiner.

Butik Cleanware robotskurmaskiner städrobotar
Städrobotar LionsBot R3 Scrub LeoScrub robotskurmaskiner

Vi automatiserar städbranschen
Vi är stolt leverantör av städrobotar från LionsBot. Med automatiserad städning förenklar och utvecklar vi städpersonalens uppgifter. Det leder till en bättre arbetsmiljö med mindre förslitningsskador.

”Vi hjälper våra kunder städa smart med
fokus på ekonomi, ergonomi och miljö.”

.

Vision

Vi är ett familjeägt företag baserat i Malmö med 25 anställda. Med över 35 års erfarenhet levererar vi städmaterial och städmaskiner för proffs. Du som kund står alltid i fokus, oavsett om det gäller leveranssäkerhet, lagerhållning eller finansieringslösningar vid större inköp. I vårt lager finns över 5.000 artiklar, allt från städkemikalier och städredskap till städmaskiner. Vår webshop har över 300 unika besökare per dag. Här handlar du enkelt och till bästa pris. Våra kunder berömmer oss för hög service och snabba leveranser.

Gör ett besök i vår lagerbutik

I vår lagerbutik på Stenyxegatan 25 B i Malmö möts du av branschkunnig personal som hjälper dig på bästa sätt till rätt val av produkter och lösningar. Vi har ett stort urval av städredskap som fönsterskrapor, mikrofiberdukar och moppar. I butiken hittar du även entrémattor samt produkter för rengöring, personhygien och avfallshantering.

Vi automatiserar städbranschen

Vi är stolta över att vara ensam leverantör av städrobotar från LionsBot i Sverige. Det Singapore-baserade företaget LionsBot är en marknadsledande robottillverkare som revolutionerat städvärlden med sin innovativa robotteknik. Med automatiserad städning förenklar och utvecklar vi städpersonalens uppgifter. Det leder till en bättre arbetsmiljö med mindre förslitningsskador. Dessutom minskar förbrukningen av kem och vatten med upp till 70%. En vinst för både miljön och plånboken!

Kvalitet och miljö i fokus

Vi är certifierade enligt kvalitet ISO 9001 och miljö ISO 14001 och arbetet att förbättra verksamheten för både kunder och personal pågår fortlöpande. Med en etisk kvalitetsmärkning arbetar vi aktivt för att uppmärksamma etiken inom vår organisation.