Välkommen till Nordic Cleanware

Din leverantör av städmaterial och städmaskiner för proffs!
med över 35 års erfarenhet guidar vi dig till rätt val av lokalvårdsutrustning och hygienprodukter. I vårt lager finns över 5000 artiklar, allt från städkemikalier till städredskap och städmaskiner.
Gör ett besök i vår lagerbutik på Stenyxegatan 25B i Malmö. Här möts du av utbildad och kompetent personal som vägleder dig.

Vi automatiserar städbranschen

Vi är stolta över att vara ensam leverantör av städrobotar från LionsBot. Det Singapore-baserade företaget LionsBot är en marknadsledande robottillverkare som revolutionerat städvärlden med sin innovativa robotteknik. Med automatiserad städning förenklar och utvecklar vi städpersonalens uppgifter. Det leder till en bättre arbetsmiljö med mindre förslitningsskador. Dessutom minskar förbrukningen av kem och vatten med upp till 70%.
En vinst för både miljön och plånboken!

Vi skapar kundvärde genom våra ledord:
Flexibilitet – Innovation – Kvalitet

Vi är ett familjeägt företag med 25 anställda. Vårt kontor och lagerbutik finns på Stenyxegatan 25B i Malmö, samt ett säljkontor i Blekinge.

Kundens behov är alltid i fokus, oavsett om det gäller leveranssäkerhet, lagerhållning eller finansieringslösningar vid större inköp. Vår personal är branschkunniga och hjälper dig på bästa sätt till rätt produkter och lösningar.

Vi är certifierade enligt kvalitet ISO 9001 och miljö ISO 14001 och arbetet att förbättra verksamheten för både kunder och personal pågår fortlöpande. Med en etisk kvalitetsmärkning arbetar vi aktivt för att uppmärksamma etiken inom vår organisation.

Vision

”Vi ska vara det självklara valet av leverantör av städrelaterade produkter”

Mission

”Vi ska tillsammans med våra kunder förbättra och effektivisera deras arbetsdag”

Affärsidé

”Vi ska med hög kompetens sälja städrelaterade produkter till professionella användare”

Flexibilitet

Med smidighet och flexibilitet gör vi det lätt för våra kunder att göra affärer med oss.

Innovation

Alltid i framkant med innovationer och produktnyheter.

Kvalitet

Med kvalitativa produkter och tjänster upprätthåller vi vår kundnöjdhet.