LionsBot

Vi på Nordic Cleanware har fått äran att distribuera robotar från det Singaporesbaserade företaget LionsBot till den svenska marknaden. Användarvänlighet, hållbarhet och fantastiskt rengöringsresultat är ledorden. Först ut bland LionsBots produkter att lanseras är robotskurmaskinen LeoScrub som är en innovativ robotskurmaskin som tagit marknaden för automatiserad städning med storm. Med priser som ”Innovation Award Amsterdam” kändes det självklart för oss att samarbeta med LionsBot.

 

Vill ni veta mer om LionsBot och robotskurmaskinen LeoScrub? Kontakta oss här eller via formuläret nedan. Följ gärna oss på Linkedin för att inte missa våra uppdateringar om LionsBot.

 

en ny era av robotar

LionsBot

LionsBot International är en Singapore-baserad robottillverkare. Lionsbots robotar har en innovativ teknologi, är användarvänlig och effektiviserar städningen.

expert på att skura

LeoScrub

Robotskurmaskin som använder upp till 70% mindre vatten och efterlämnar ett torrt och rent resultat.

  • Kraftfullt borsttryck och smidig storlek
  • Lång batteritid och endast 2 timmars laddning
  • 12 stycken ultraljudssensorer för att upptäcka ,undvika och identifiera objekt.
  • Hög säkerhet

jobba tillsammans

Teamwork

Lionsbots robotar kan jobba i team. Dela data mellan robotarna och effektivisera arbetet. Styr era robotar via LionsClean-appen som är användarvänlig och enkelt att förstå.

Vill du veta mer?