LeoMop

LeoMop är en prisvinnande städmaskin, expert på att moppa. Roboten är interaktiv och miljövänlig med en vattenförbrukning på endast 600 ml per timme. Med mopproboten från LionsBot kan du förvänta dig både ekonomiska och miljömässiga besparingar. Förbättrad arbetsmiljö och garanterat rena golv. Städroboten finns alltid på plats, redo att städa samma rutt i optimalt tempo.

Expert på moppning

LeoMop är en prisvinnande städmaskin som är expert på att moppa. LeoMop är interaktiv och miljövänlig med en vattenförbrukning på endast 600 ml per timme. Med mopproboten från LionsBot kan du förvänta dig ett effektiv städresultat på ytor upp till 1 200m2 per timme.

Från 11 600kr/mån*

*Gäller vid funktionshyra på 36 månader

Effektivisera städningen

LeoMop lämpar sig väl för stora utrymmen som är i behov av att våtmoppas. Moppning är en av de tyngsta arbetsuppgifterna inom städning, främst genom påfrestningen på axlar och armar hos lokalvårdarna. LeoMop arbetar effektivt och underlättar arbetet. Under tiden kan övrig personal fokusera på detaljerna. En kombination som ger ett utmärkt resultat.

Miljö och säkerhet

LeoMop använder endast 600ml vatten per timme och har en lång batteritid. Med endast två timmars laddning kan roboten arbeta i upp till 10 timmar utan paus. LeoMop är utrustad med två stycken LiDAR, 3D kamera och fem stycken sensorer som gör att säkerheten är väldigt hög. Med en ljudnivå på endast 50dB och möjligheten att se skillnad på objekt och människa kan LeoMop enkelt arbeta på ytor som är trafikerade.

Leomop städrobot

Teknisk specifikation

Mått och vikt830x630x1160mm, 140kg
Max lutning6 grader
Arbetsbredd45cm (2×10″)
Bredd sugraka614mm
Maxhastighet1m/s
Tankstorlek21,2L / 25,6L
Kapacitet1 200m2/h
Kemdosering 1L
Vändradie1,2m
Batteri24V LiFePO4
Drifttid10 timmar
Laddningstid2 timmar
Ljudnivå50dB