LeoScrub

LeoScrub är anpassad för rengöring av golvytor större än 1 000m2. Den är ett perfekt komplement till städteamet i offentliga miljöer som skolor, sjukhus, shoppingcenter, varuhus, kontor och fabriker. Roboten är prisbelönt och vann samtliga kategorier på Amsterdam Innovation Award 2020. Med sin ”personliga” design sprider den glädje och uppmärksamhet där den städar. Inte minst bland skolelever. Roboten är utrustad med den senaste tekniken och klarar utan problem hinder som kommer i vägen. Den kan med lätthet urskilja människor från andra objekt.

Prisbelönt

Robotskurmaskinen LeoScrub är världsledande när det kommer till användarvänlighet och har en drifttid på upp till fem timmar. Med en avverkningsgrad på 1200/h effektiviserar LeoScrub städningen.

Robot LeoScrub

Frigör tid

LeoScrub frigör värdefull tid för lokalvårdarna, tid som kan läggas på övrig städning som tidigare kanske inte fått samma uppmärksamhet. Detta ger i slutänden ett jämnare städresultat med högre kvalitet.

Lokalvårdarna får dessutom en bättre arbetsmiljö. LeoScrub bidrar till en mindre arbetsbelastning och minskad stress.

Liten och smidig

LeoScrub är både smidig och flexibel. Med sin kompakta design klarar den att komma åt även trånga och svåråtkomliga utrymmen. Bredden på endast 66 cm gör att städroboten utan problem kan gå igenom en vanlig dörröppning.

Städroboten är perfekt att använda till lite större ytor. Det krävs endast två timmars laddning för att LeoScub ska klara av att arbeta i upp till fem timmar. Den har en avverkningsgrad på 1 200m² per timme.

Robot LeoScrub
Robot LeoScrub

Kraftfullt sensornätverk

LeoScrub är utrustad med den allra senaste tekniken – två stycken LiDAR, 3D kamera och fem sensorer. Med denna teknologin klarar städroboten trafikerade ytor och anpassar sig i föränderliga miljöer. LeoScrub klarar utan problem att upptäcka hinder som är i vägen och kan med lätthet urskilja människor från andra objekt.

Tekniska specifikationer

Mått och vikt830x630x1160mm, 140kg
Max lutning6 grader
Arbetsbredd50cm (2×10″)
Bredd sugraka614mm
Borsttryck 50kg
Maxhastighet1m/s
Tankstorlek21,2L / 25,6L
Kapacitet1 200m2/h
Kemdosering 1L
Vändradie1,2m
Batteri24V LiFePO4
Drifttid5 timmar
Laddningstid2 timmar
Ljudnivå64dB
LeoScrub städrobot