certifierad ehandel
Du har inga produkter i varukorgen.

Tjänster

Vi på Nordic Cleanware lägger stor vikt vid att erbjuda kvalitativ service som utförs av våra kompetenta och auktoriserade servicetekniker. Vi servar alla märken av städmaskiner. Vi erbjuder även uthyrning på både kort- och långtidsavtal samt utbildning på städmaskiner och om städmetoder.

auktoriserad
Service

Vår auktoriserade serviceverkstad står alltid redo att utföra service på våra kunders maskiner, på plats eller hos oss. Tecknande av serviceavtal för löpande underhåll samt en stor maskinpark för uthyrning minimerar eventuella driftsstopp.

Vår serviceavdelning servar alla fabrikat. Vi har en omfattande lagerhållning av såväl maskiner och reservdelar som lokalvårdsutrustning och städkemikalier.

Läs mer

stor maskinpark
Uthyrning

Vi har en av marknadens bredaste maskinpark med lokalvårdsmaskiner för både kort- och långtidsuthyrning.

Kunder till vår serviceavdelning hyr till kraftigt reducerade priser, så risken för driftstopp minimeras.

Läs mer

utveckling
Utbildning
maskiner & städmetoder

Vi på Nordic Cleanware håller regelbundet utbildningar inom städmetoder, golvvård och ergonomi. Vi tillhandahåller även utbildningstillfällen för yrkesbevis enligt Servicebranschens Yrkesnämnd, SRY.

Våra utbildningar kan också skräddarsys specifikt för er verksamhet och innehåller ofta både teoretiska och praktiska moment. Välkomna att kontakta oss för mer information och offert!

Produktkategorier