[klear] – vårt eget varumärke

Klear produkter

Upptäck Klear, Nordic Cleanwares eget specialdesignade varumärke. Smarta rengöringsprodukter av högsta kvalitet alltid till marknadens bästa pris!

NYHET! Under våren 2023 lanserar vi ett diskmedel med mild doft av lavendel och en vårdande handtvål med Aloe vera båda i snyggt designade flaskor som gärna får stå framme. 

Glasklara fönster och glasytor med Klear fönstersåpa och glasputs. Vi har allt du behöver för bästa resultat!

Klear är Nordic Cleanwares eget specialdesignade varumärke. Produkterna är av hög kvalitét och uppfyller rekommenderade miljökrav. I serien finns produkter för de flesta behov alltid till marknadens bästa pris. 

Nyheter!

Under våren 2023 lanserar vi ett diskmedel med mild doft av lavendel och en vårdande handtvål med Aloe vera. Båda i snyggt designade flaskor som gärna får stå framme. Andra nyheter är Multiklear, ett skonsamt och svanenmärkt rengöringsmedel för alla ytor som tål vatten. Saniklear används för borttagning av kalk- mineral och rostbeläggningar. Båda produkterna är förpackade i praktisk sprayflaska. Lätta och smidiga att använda. Just nu kan du testa tre Klearprodukter för endast 99 SEK! Rengöringskitet innehåller Klear Glasputs, Multiklear och Saniklear.

Glasklara fönster med Klear

Putsa fönster som ett proffs med Klear Fönstersåpa. Såpan löser fett, är miljövänlig och det behövs bara en liten mängd utblandat i vatten. Klear Glasputs i sprayflaska lämpar sig utmärkt för rengöring av speglar och andra glasytor. Här kan du läsa mer om hur du blir en proffsputsare.