[klear] – vårt eget varumärke

Klear är Nordic Cleanwares eget specialdesignade varumärke. Smarta rengöringsprodukter av högsta kvalitet alltid till marknadens bästa pris!

Fönsterputsmedel

Allrengöring

Toalettrengöringsmedel

Tvättmedel

Hygienartiklar

Grovrent

Övriga rengöringsmedel

Ultraklear, Saniklear, Multiklear och Glasputs. 4 smarta rengöringsprodukter för alla tillfällen. Spraya, torka, klart!

Klear Fab4

Glasklara fönster och glasytor med Klear fönstersåpa och Easy Glide. Vi har allt du behöver för bästa resultat!

Klear är Nordic Cleanwares eget specialdesignade varumärke. Produkterna är av hög kvalitét och uppfyller rekommenderade miljökrav. I serien finns produkter för de flesta behov alltid till marknadens bästa pris. 

Nyheter!

Under 2023 har vi lanserat ett antal nya produkter i Klearfamiljen. Ett diskmedel med mild doft av lavendel och en vårdande handtvål med Aloe vera. Båda i snyggt designade flaskor som gärna får stå framme. Multiklear är ett skonsamt och svanenmärkt rengöringsmedel för alla ytor som tål vatten. Saniklear används för borttagning av kalk- mineral och rostbeläggningar. Båda produkterna är förpackade i praktisk sprayflaska. Lätta och smidiga att använda. Just nu kan du testa tre Klearprodukter för endast 99 SEK! Rengöringskitet innehåller Klear Glasputs, Multiklear och Saniklear. Ultraklear är ett grovrengöringsmedel mot tuff smuts. Easy Glide är en produkt som blandas i hinken med vatten och fönstersåpa. Utmärkt när smutsen sitter hårt. Produkten har en liknande effekt som ammoniak, men är behagligare att arbeta med och betydligt mer miljövänlig. Klear Maskinrengöring rengör och tar bort kalk i disk- och tvättmaskiner. Resultatet blir skinande blankt samtidigt som du ökar livslängden på dina maskiner. Med gott underhåll av din disk- och tvättmaskin får du renare tvätt och disk samt en lägre energiförbrukning. Bra både för miljön och plånboken! Klear flytande tvättmedel passar för tvätt av alla typer av textilier, utom ull och silke.

Glasklara fönster med Klear

Putsa fönster som ett proffs med Klear Fönstersåpa. Såpan löser fett, är miljövänlig och det behövs bara en liten mängd utblandat i vatten. Tillsätt vår nya produkt Easy Glide i hinken med såpa och vatten, utmärkt när smutsen är extra tuff på dina fönster. Klear Glasputs i sprayflaska lämpar sig utmärkt för rengöring av speglar och andra glasytor. Här kan du läsa mer om hur du blir en proffsputsare.