Artikelnummer: 29-001

Beställningsvara

Activa

Minisvabbvagn Softline svart

717 krEx.moms

896,25 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 7330006290017

Produktinformation

Denna praktiska vagn är speciellt designad för att underlätta transporter av minisvabbhinkar, vilket gör den till en ovärderlig tillgång i miljöer där snabbhet och effektivitet är avgörande.

Vagnen är utrustad med skonsamma och lättrullande hjul som gör den enkel att manövrera genom trånga utrymmen och över olika typer av golvbeläggningar. Den robusta konstruktionen säkerställer en stabil och säker förvaring av hinkarna under transport. Dessutom är vagnen försedd med en praktisk skafthållare som hjälper till att organisera och tillgängliggöra mopp och skaft, vilket minskar tiden för att hämta och återplacera städutrustning.

Softline Minisvabbvagn är kompatibel med två specifika modeller av minisvabbhinkar: Basic Minisvabbhink 12 liter (16-004-16-007) och MAX Minisvabbhink 14 liter (16-003). Båda modellerna är utformade för att passa perfekt på vagnen och erbjuder olika kapacitetsalternativ för att anpassa sig efter olika städbehov och arbetsvolymer.

Specifikationer:

- Produkttyp: Minisvabbvagn
- Hjul: Lättrullande för alla typer av underlag
- Skafthållare: Ja, för organiserad förvaring
- Kompatibla hinkmodeller: Basic Minisvabbhink 12 liter (16-004-16-007), MAX Minisvabbhink 14 liter (16-003)
- Användningsområde: För flexibel och effektiv städning i professionella miljöer

Med Softline Minisvabbvagn optimerar du din städverksamhet och säkerställer en mer strömlinjeformad och arbetsbesparande rutin.

Du kanske också gillar