Artikelnummer: 54909

Beställningsvara

Metsä

Golvställ till XL industritorkrullar

365 krEx.moms

456,25 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 6414301054909

Produktinformation

Vårt robusta och mobila golvställ är den optimala lösningen för industrirullar, designat för att ge maximal flexibilitet och effektivitet i krävande miljöer. Med inbyggda hjul erbjuder denna dispenser exceptionell mobilitet, vilket gör det enkelt att flytta den till exakt där den behövs mest. Den är idealisk för rullar med en maxbredd på upp till 40 cm, vilket tillgodoser ett brett spektrum av industriella användningsområden.

Denna dispenser är särskilt anpassad för industriverksamhet där snabb och enkel åtkomst till torkpapper är avgörande för att upprätthålla renlighet och effektivitet. Med möjligheten att välja industrirulle efter era specifika behov, erbjuder detta golvställ en anpassningsbar lösning som kan skräddarsys för att möta de unika kraven i er verksamhet.

För ytterligare anpassning och funktionalitet kan golvstället utrustas med en hållare för sopsäckar, vilket erbjuder en praktisk lösning för avfallshantering på plats. Dessutom kan en hållare för torkduk FlexMaster adderas, vilket ytterligare utökar dess användningsområden och gör det till ett mångsidigt verktyg för alla typer av rengörings- och underhållsuppgifter.

Med detta mobila golvställ får ni en robust, pålitlig och flexibel lösning som underlättar vardagen i industrimiljöer, och bidrar till en renare, mer organiserad och effektiv arbetsplats.