Artikelnummer: HX 105

Beställningsvara

Podab

Tvättmaskin Podab ProLine 12kg 105L

79 900 krEx.moms

99 875 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

ProLine HX 105 framstår som en oumbärlig lösning för krävande tvättuppgifter i gemensamma tvättstugor, industriella miljöer eller där stora och robusta tvättmaskiner behövs. Dess kapacitet på 10,5 kg gör den särskilt lämpad för tvätt av stora föremål som madrasser och mattor, vilket möter behoven hos de mest krävande användarna och tillämpningarna.

Den här grovtvättmaskinen är inte bara stor i kapacitet utan också i sin hållbarhet. Tillverkningstekniken, där metallen pressas samman under högt tryck, skapar en extremt stark och hållbar konstruktion som är utrustad för att hantera långvarig och intensiv användning. Denna robusthet garanterar att maskinen kan stå emot de utmaningar som ofta förekommer i tuffa tvättmiljöer.

Användarvänligheten är en annan styrka hos ProLine HX 105. Maskinen har designats med användarkomfort i åtanke, med en mycket stor lucka och ett rejält luckhandtag som underlättar i- och urlastningen av tunga och otympliga tvättgods. Dess omfattande och lättförståliga display gör det enkelt för användaren att navigera mellan olika tvättprogram och inställningar. Avsaknaden av en bälg bidrar ytterligare till enklare lastning och lossning, vilket är en särskilt uppskattad egenskap vid hantering av stora föremål.

Vattenförbrukningen är en kritisk faktor i tvättprocessen, och här excellerar ProLine HX 105 med sin WED-trumma och WLS-teknik (Water Level System). WED-trummans design, där avståndet mellan inner- och yttertrumma har minimerats, bidrar till en markant reducerad vattenförbrukning. WLS-tekniken anpassar automatiskt vattenmängden efter laddningens storlek och typ av tvättgods, vilket inte bara säkerställer renare textilier utan även en betydligt lägre vattenförbrukning.

- Stor kapacitet för tvätt av omfattande och stora föremål.
- Hållbar konstruktion som klarar av de mest krävande miljöerna.
- Användarvänlig design med stor lucka, rejält handtag och omfattande display.
- Effektiv vattenanvändning genom innovativ trumteknik och anpassning av vattennivåer.

Denna grovtvättmaskin är en ideal lösning för alla som söker en kraftfull, hållbar och effektiv tvättmaskin för de mest utmanande och krävande tvättbehoven.

- Typ Högcentrifugerande
- Områden Tvättstuga, Mopptvätt
- Mopprogram Ja
- Trumvolym, 105L
- Kapacitet 1:10, 10,5 kg
- Kapacitet 1:9 12 Kg
- BxDxH 795x795x1249mm


    BxDxH, mm 795x795x1249
    Trumdiameter, mm 620
    Trumdjup, mm 348
    Hålperforering i trumman, Ø mm 3.5
    Lucköppning, Ø mm 410
    Höjd till nederkant lucköppning, mm 366
    Lucka, öppningsvinkel, ° 180
    BxDxH med emballage, mm 820x825x1340
    Avstånd mellan fötter (bredd), mm 618
    Avstånd mellan fötter (djup), mm 444
    Höjd till avloppsventil(er), mm 112