Artikelnummer: 10115

Beställningsvara

Vikan

Väggupphängning Vikan Hygieniskt Hi-Flex 420 mm Vit

205 krEx.moms

256,25 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 5705022028609

Produktinformation

Det Hygieniska Hi-Flex Väggupphäng Systemet, med en längd på 420 mm i vitt, är en optimal lösning för effektiv och organiserad förvaring av rengöringsredskap och andra verktyg. Detta system är speciellt framtaget för att möta de höga kraven på hygien och organisering inom områden såsom livsmedelsindustrin, sjukhus, restauranger och andra miljöer där renlighet är av yttersta vikt. Tack vare sin FDA-compliance och Glass & Fork-certifiering, garanterar detta väggupphäng att alla standarder för livsmedelssäkerhet och hygien uppfylls.

Baserat på en modulär design, erbjuder detta väggupphängssystem flexibilitet och anpassningsförmåga. Skenan, som är hjärtat i systemet, monteras enkelt på väggen med hjälp av fyra väggfästen och tillåter att tillbehör som gummibandshållare och krokar snabbt kan klickas på plats. Små klackar inbyggda i konstruktionen förhindrar att dessa tillbehör oavsiktligt kan glida sidledes, vilket säkerställer en stabil och säker förvaring av redskap.

Systemets kapacitet att stödja 1-10 moduler, med en maximal inräkning på 5 gummibandshållare eller 10 krokar, gör det extremt anpassningsbart för olika förvaringsbehov. Gummibandshållarna är designade för att säkert hålla redskap med en diameter på 28-33 mm, medan krokarna kan bära en vikt på upp till 3 kg. Denna flexibilitet gör det möjligt för användare att skräddarsy sin förvaringslösning efter specifika behov.

Leveransen inkluderar 3 gummibandshållare och 2 krokar, vilket ger en bra startpunkt för organisering. Dessutom är modulerna enkla att demontera och montera, vilket underlättar rengöring och möjliggör snabbt byte av konfigurationer efter behov.

Detta väggupphängssystem är inte bara funktionellt och hygieniskt, utan dess återvinningsmärkning 7 pekar också på dess miljövänliga egenskaper, vilket gör det till ett ansvarsfullt val för miljömedvetna organisationer.

- Längd: 420 mm
- Färg: Vit
- Certifieringar: FDA-compliant, Glass & Fork-märkt,
- Kapacitet: 1-10 moduler, max 5 gummibandshållare/ 10 krokar
- Förvaringslösning: Flexibel och anpassningsbar
- Inkluderar: 3 gummibandshållare, 2 krokar

Det Hygieniska Hi-Flex Väggupphäng Systemet är den perfekta lösningen för alla som söker en säker, flexibel och hygienisk förvaringslösning för sina rengöringsredskap och verktyg.