Artikelnummer: 93243

Beställningsvara

Vikan

Spolpistol Vikan Blå

789 krEx.moms

986,25 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 5705020932434

Produktinformation

Vattenpistol, Blå, är en exceptionellt tillförlitlig och hållbar rengöringslösning designad för professionell användning. Denna FDA-complianta vattenpistol är speciellt utformad för att tåla tuffa förhållanden och är idealisk för en mängd olika rengöringsuppgifter, inklusive golvrengöring, maskinrengöring, samt sköljning av arbetsytor och väggar efter kemisk skumbehandling.

Den gummiisolerade avtryckaren tillåter användare att finjustera vattenmängden med enkel handkraft för optimal kontroll och effektivitet under rengöringsprocessen. Strålens intensitet och spridning kan enkelt justeras genom att skruva på pistolens ände, vilket gör det möjligt att skifta mellan kraftfull rengöring och mer försiktig sköljning utan behov av att byta utrustning.

En distinkt funktion på denna vattenpistol är pilmarkeringen som tydligt indikerar vattnets riktning, vilket förenklar användningen och ökar precisionen vid rengöringsarbeten. För ökad kompatibilitet och användarvänlighet kan pistolen utrustas med antingen 0712 1/2" eller 0715 3/4" slangnipplar, vilka kan skruvas fast i botten av pistolen för en säker och pålitlig anslutning till vattenkällan.

Denna blå vattenpistol är inte bara praktisk och effektiv i sitt utförande utan också tillverkad för att uppfylla de strikta hygienkraven inom livsmedelsindustrin och andra miljöer där renlighet och säkerhet är av yttersta vikt. Det slagfasta materialet säkerställer långvarig användning även under de mest krävande förhållanden.

- FDA-compliant: Uppfyller strikta hygienkrav.
- Material: Slagtåligt, med gummiisolerad avtryckare.
- Justeringar: Enkel justering av vattenmängd och stråltyp.
- Kompatibilitet: Använd med 0712 1/2" eller 0715 3/4" slangnipplar.
- Färg: Blå, för tydlig identifikation i arbetsmiljöer.

Perfekt för industriella användare som behöver en pålitlig, mångsidig och hygienisk lösning för sina rengöringsbehov, är denna vattenpistol ett utmärkt verktyg för att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö.