Artikelnummer: 11227

Beställningsvara

Wetrok

Polishbort Wetrok Relino 5liter

431 krEx.moms

538,75 krInkl.moms

(dnk)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 7640148050784

Produktinformation

Polishbort Wetrok Relino 5liter är ett effektivt grundrengöringsmedel speciellt utvecklat för rengöring av linoleum och andra lösningsmedelshärdiga golvbeläggningar. Dess unika formula är designad för att effektivt avlägsna polymer- och vaxbeläggningar, vilket gör det till ett perfekt val för att återställa golv till deras ursprungliga skick.

Användningsområde:
Wetrok Relino är idealiskt för maskinell rengöring av tvättbara och lösningsmedelshärdiga golvbeläggningar, inklusive linoleum, PVC, natur- och konststen, klinkers och naturgummi. Detta gör det till en flexibel lösning för en bred variation av golvtyper som kräver djuprengöring.

Bra att veta:
Det är viktigt att notera att Wetrok Relino inte lämpar sig för användning på asfalt och bestrukna ytor, där dess formula kan orsaka skada eller missfärgning.

Wetrok Relino är en kraftfull och effektiv lösning för alla som söker att djuprengöra och återställa sina golv utan att kompromissa med säkerheten eller skada golvbeläggningens material. Dess specialanpassade formula gör den till ett oumbärligt verktyg inom professionell golvrengöring.

Användning:
Dosera Relino i kallt vatten och stryk ut lösningen på golvet. Låt verka i minst 15 minuter. Låt inte brukslösningen torka in. När det inte är halt längre så börja skura golvet sakta i minst 2 rikningar med en brun 3M rondell. Avlägsna smutslösningen med vattensugare och skölj därefter omedelbart med varmt vatten.

- pH Koncentrat 10,5-11,5