Artikelnummer: 7512701

Beställningsvara

Diversey

Förpackning: 2

Polish Jontec ESD W1 5L

1 401 krEx.moms

1 751,25 krInkl.moms

(dnk)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 7615400035830

Produktinformation

Denna elektriskt ledande golvpolish representerar en banbrytande lösning för att säkerställa optimal funktion och skydd för utrymmen utrustade med känslig elektronisk utrustning. Genom att effektivt motverka elektrostatiska urladdningar, skyddar denna produkt inte bara kritiska enheter från potentiell skada utan främjar även ett fräscht och välhållet intryck av arbetsmiljön.

Produkten är särskilt designad för att skapa ett skyddande skikt med hög glans, som inte bara förbättrar golvens estetiska utseende utan också underlättar rengöringen. Med en unik sammansättning som innehåller Avetran, garanterar denna golvpolish en oöverträffad elektrisk ledningsförmåga, vilket är kritiskt i miljöer där elektronisk utrustning används frekvent. Dessutom har produkten genomgått rigorösa tester och är godkänd av SP enligt de höga standarderna för ESD-golv, vilket säkerställer en tillförlitlig skyddsnivå mot elektrostatisk chock.

Förutom dess förmåga att effektivt motverka uppbyggnaden av elektrostatiska fält, bidrar denna golvpolish till att förlänga golvens livslängd genom att skydda mot slitage. Den är speciellt formulerad för ESD-godkända golv där upprätthållandet av elektriskt ledande egenskaper är avgörande, samt för att underlätta underhåll och rengöring.

För att uppnå de bästa resultaten, bör denna golvpolish appliceras på noga förberedda ytor som är helt rena och torra. Den rekommenderade metoden inkluderar applicering av tre skikt med polish, med en torktid på minst 60 minuter mellan varje lager. För att bibehålla dess statisk dissipativa kapacitet och höga glans, bör ytbehandlingen upprepas var tredje till sjätte månad beroende på trafikintensitet.

Underhåll av behandlade ytor bör inkludera daglig avlägsning av löst smuts med en torr mopp och regelbunden användning av TASKI Jontec Destat för att bibehålla den statisk dissipativa förmågan. Frekvensen av denna underhållsbehandling varierar beroende på områdets trafiknivå, från tre gånger i veckan i områden med måttlig till hög trafik till en gång i veckan eller vid behov i områden med lägre trafikintensitet.

- Skapar ett skyddande skikt med hög glans.
- Innehåller Avetran för garanterad elektrisk ledningsförmåga.
- Elektrisk ledningsförmåga testad och godkänd av SP enligt ESD-golvnormer.
- Bidrar till extra halksäkerhet.
- Skyddar golv mot slitage och förenklar rengöringsprocessen.
- Eliminerar risk för elektrostatisk chock.
- Uppfyller IEC 61340-5-1 krav.
- Användningsinstruktioner inkluderar applicering av tre skikt med minst 60 minuters torktid mellan lager.

- Typ av polish Grund/toppolish
- pH Koncentrat 9
- Utseende Högblank
- Antal/krt 2 dunkar
- Antal/pall 80 krt