Artikelnummer: MH 3C 180 780 PAX

Beställningsvara

Ergohandtag Universal Plus spolrör

Hetvattentvätt Nilfisk MH 3C 180 780 PAX 3-fas

35 900 krEx.moms

44 875 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

Nilfisk MH 3C Effektiv Hetvattentvätt för Lättare Rengöringsuppgifter

Nilfisk MH 3C erbjuder optimal prestanda för allmän hetvattenrengöring och är speciellt utformad för lättare rengöringsuppgifter inom bilindustrin, för hantverkare och mindre lantbruk. Med den effektiva EcoPower-pannan säkerställs hög rengöringseffektivitet samtidigt som energikostnaderna hålls nere.

MH 3C kombinerar låga driftskostnader med hög prestanda och användarvänlighet. Maskinen har utmärkt ergonomi och rengöringsförmåga, vilket gör den till en pålitlig partner för daglig användning. Den innovativa designen med fyra stora hjul gör det enkelt att flytta maskinen över alla typer av underlag.

Ergo tillbehörssystemet ökar användarvänligheten och säkerställer hållbarhet och pålitlighet, vilket gör rengöringen både enkel och effektiv. Dessutom har MH 3C användarvänliga oljeservicefunktioner och ett praktiskt oljesiktglas för enkel underhåll.
Specifikationer:

- Användarvänliga oljeservicefunktioner
- EcoPower panna med EcoMode-funktion
- Ångfunktion
- Mässingtoppstycke
- Oljetank och oljesiktglas
- Innovativ design med fyra stora hjul
- Enkel att transportera över ojämna underlag
- ErgoSystem tillbehör

Nilfisk MH 3C är den perfekta hetvattentvätten för företag och individer som behöver en pålitlig, användarvänlig och effektiv lösning för lättare rengöringsuppgifter.