Artikelnummer: MC 7P-195 1280 FAXT

Beställningsvara

Kallvattentvätt Nilfisk MC 7P-195 1280 FAXT 3-fas

32 490 krEx.moms

40 612,50 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

Denna serie av förstklassiga kallvattentvättar är särskilt framtagen för att leverera robusta, pålitliga och ergonomiska rengöringslösningar för industriellt bruk, inklusive sektorer som lantbruk, sjöfart, bil/transport och livsmedelsindustri. Maskinernas design kombinerar hög kvalitet och hållbarhet från den erkända C3-pumpen med användarvänliga funktioner för att hantera en mängd olika rengöringsuppgifter.

Huvudegenskaper:

Kraftfull Motor (SilentPower): 1450 varvs motor ger stark drift med minskat ljud, vilket gör arbetsmiljön mer behaglig.
Robust Konstruktion: En stabil och hållbar 30 mm pulverlackerad stålram skyddar komponenterna och ökar maskinens livslängd.
Anpassningsbarhet: Tvättarna klarar matarvattentemperaturer upp till 85°C och är anpassade för användning med saltvatten, även om detta kräver extra underhåll.
Tillgänglighet och Underhåll: Maskinerna har enkel åtkomst till pump och motor, synlig oljenivåmätare och en nivåvakt för pumpolja med säkerhetsstopp som förebygger skador och underlättar regelbundet underhåll.
Kemikalieinjektion: Utrustad med en intern 2-vägs keminjektor som tillåter användning av två olika kemikalier samtidigt, vilket optimerar rengöringsprocessen.
Mobilitet och Förvaring: Enkelt att transportera och förvara tack vare ett fällbart handtag och lyftpunkter. Stora, breda bakhjul och länkhjul alternativt gummifot framtill förbättrar manövrerbarheten.
Ergo Tillbehörssystem: Förbättrar användarupplevelsen genom ergonomiskt utformade tillbehör som minskar ansträngning och ökar effektiviteten.
XT-modeller: Dessa modeller innehåller ytterligare funktioner som en slangrulle, längre slang och extra spolrör för större rengöringsområden och ökad bekvämlighet.

Denna serie är idealisk för användare som kräver högpresterande, pålitliga och mångsidiga rengöringslösningar för krävande miljöer. Maskinernas avancerade funktioner och robusta design garanterar effektivitet och långvarig prestanda i de mest utmanande applikationerna

Mått, L x B x H (mm) 775x570x1020
Vikt: 95kg