Artikelnummer: MC 8P-160 2500

Beställningsvara

Ergohandtag och Tornado Plus-lans

Kallvattentvätt Nilfisk MC 8P-160 2500 3-fas

39 000 krEx.moms

48 750 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 4005337114501

Produktinformation

Denna serie industriella kallvattentvättar är utformad för att möta de högsta kraven i olika sektorer såsom industri, lantbruk, sjöfart, bil- och transportindustrin samt livsmedelssektorn. Med sin robusta och pålitliga konstruktion kombinerar den kraften hos C3-pumpen med utmärkt ergonomi och användarvänlighet.

Huvudegenskaper:

C3-pump: Känd för sin kvalitet och hållbarhet, är pumpen utrustad med 4 fullkeramiska kolvar och dubbla valser som ger en oöverträffad driftsäkerhet.
SilentPower: En 1450 varvs motor säkerställer tyst drift och kraftfull prestanda, vilket är idealiskt för långa arbetspass.
Värmetålig och Saltvattensanpassad: Maskinen klarar matarvattentemperaturer upp till 85 grader och kan användas med saltvatten, vilket gör den särskilt lämplig för krävande miljöer såsom sjöfart och vissa industriella applikationer.
Användarvänlig Design: Enkel åtkomst till pump och motor samt synliga oljenivåmätare och nivåvakt till pumpolja med säkerhetsstopp för enkel service och underhåll.
Kemikalieinjektion: Intern 2-vägs keminjektor tillåter användning av två olika kemikalier, vilket ger flexibilitet i rengöringsprocessen.
Hög Mobilitet och Förvaring: Tvätten är utrustad med stora, breda bakhjul och länkhjul framtill för enkel manövrering. Det fällbara handtaget och lyftpunkterna underlättar transport och förvaring.
Ergo Tillbehörssystem: Tillbehörssystemet erbjuder ökad komfort och effektivitet, vilket gör det enklare att utföra rengöringsarbeten.
XT-modeller: Utrustade med en slangrulle, längre slang och extra spolrör för utökad användbarhet och bekvämlighet.

Dessa kallvattentvättar representerar en optimal lösning för användare som söker en kraftfull, pålitlig och ergonomisk lösning för att hantera tuffa rengöringsuppgifter i krävande miljöer.

Mått, L x B x H (mm) 775x570x1020
Vikt: 89kg