Artikelnummer: MC 7P-220 1120 PE PLUS

Beställningsvara

Kallvattentvätt Nilfisk MC 7P-220 1120 PE PLUS 3-fas

50 990 krEx.moms

63 737,50 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

Denna serie av bensin- och dieseldrivna kallvattentvättar är särskilt utformade för användning i miljöer där tillgång till elektricitet är begränsad eller saknas helt. De är idealiska för professionella användare inom bygg, lantbruk, och uthyrningsföretag, samt för hantverkare som kräver hög prestanda och pålitlighet i krävande arbetsmiljöer.

Huvudegenskaper:

Kraftfulla Honda-motorer: Dessa högkvalitativa motorer är kända för sin pålitlighet och långa livslängd, vilket ger maskinerna en betydande driftsäkerhet.
Effektiv Rengöringskapacitet: Högtryck och stora vattenmängder minimerar rengöringstiden, vilket ökar effektiviteten vid omfattande rengöringsarbeten.
Flexibel Vattenupptagning: Maskinerna kan suga upp vatten från externa källor som sjöar och tankar, vilket är en avgörande fördel i avlägsna eller resursbegränsade områden.
Robusta Pumpar: Utrustade med pumpar som har keramiska kolvar och mässingtoppstycke för ökad hållbarhet och prestanda även under tuffa förhållanden.
Termoventil på Bensinmodeller: Bidrar till att hantera och skydda motorn under varma förhållanden, vilket förlänger dess livslängd.
Anpassningsbar Prestanda: Ett brett utbud av tryck- och vattenflödesinställningar möjliggör anpassning för olika typer av rengöringsuppgifter.
Mobilitet och Design: Robust men lättviktig design kombinerat med stora luftgummihjul försäkrar enkel transport och hög manövrerbarhet på olika underlag.
ERGO Tillbehörssystem: Erbjuder användarvänliga och ergonomiskt utformade tillbehör som förbättrar användarkomfort och produktivitet under långa arbetspass.

Dessa bensin- och dieseldrivna kallvattentvättar är särskilt lämpliga för yrkesverksamma som behöver kraftfulla och tillförlitliga rengöringslösningar för att effektivt hantera stora och krävande rengöringsjobb i miljöer utan tillgänglig elektricitet. De robusta komponenterna och den avancerade designen säkerställer att dessa maskiner kan prestera under de mest utmanande förhållandena.