Artikelnummer: 11749060

Beställningsvara

Kärcher

Hetvattentvätt Kärcher HDS 8/18-4 CX

34 850 krEx.moms

43 562,50 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

Produktinformation

3-fas Hetvattentvätt HDS 8/18-4 CX: Effektiv och Användarvänlig

Upplev den kompakta och kraftfulla hetvattentvätten HDS 8/18-4 CX, utrustad med en 4-polig, vattenkyld elmotor och 15 meter slang på vinda för maximal räckvidd. Denna maskin är utformad för att erbjuda både miljövänlig och ekonomisk drift med sitt unika Eco-läge, vilket säkerställer minskad bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Enkel hantering och förflyttning tack vare stora hjul bak och ett svängbart hjul fram gör den idealisk för olika arbetsmiljöer.

Nyckelfunktioner och Fördelar:

Eco-läge för Effektivitet: Eco efficiency-läget minskar bränsleförbrukningen och CO2-utsläppen med 20%, vilket gör den både ekonomisk och miljövänlig även vid långvarig användning.
Användarvänlighet: Enknappsmanövrering och stor tanköppning för enkel påfyllning av rengöringsmedel och bränsle. Tankarna är integrerade i det tåliga chassit och är lättillgängliga.
Praktisk Förvaring: Utrustad med ett låsbart förvaringsfack för munstycken och verktyg, samt en integrerad slangvinda med 15 meter högtrycksslang för stor aktionsradie.
Tillförlitlighet: SDS-systemet kompenserar för vibrationer och tryckstötar, och ett stort vattenfilter skyddar motorn. Dessutom skyddar en avhärdare värmeslingan mot förkalkning.
Mobilitet: Designad med stora hjul och integrerade handtag för enkel förflyttning, även över hinder som trappsteg och trottoarkanter.
EASY Force och EASY Lock: Det revolutionerande EASY Force spolhandtaget utnyttjar högtrycksstrålens rekyl, vilket eliminerar ansträngningen för operatören. EASY!Lock snabbkopplingar gör anslutningar snabbare och enklare, hela fem gånger snabbare än vanliga skruvkopplingar, utan att kompromissa på robusthet och livslängd.

Specifikationer:

- Motor: 4-polig, vattenkyld elmotor
- Slang: 15 meter högtrycksslang på vinda
- Driftläge: Eco!efficiency-läge
- Filtrering: Stort vattenfilter
- System: SDS-system och avhärdare
- Handtag: EASY Force spolhandtag
- Kopplingar: EASY Lock snabbkopplingar
- Mobilitet: Stora hjul och integrerade handtag

Med HDS 8/18-4 CX får du en hetvattentvätt som kombinerar effektivitet, användarvänlighet och hållbarhet, vilket gör den till ett ovärderligt verktyg för alla rengöringsbehov.

I paketet ingår EASY!Force Advanced spolhandtag, 15 m högtrycksslang, 1050 mm spolrör och Powermunstycke, vilket gör Kärcher HDS 8/18-4 CX högtryckstvätt till en omfattande lösning för krävande rengöringsbehov. Dessutom erbjuder den integrerade högtrycksslangupprullaren, start-/stoppautomatiken samt integrerade tankar för bränsle och rengöringsmedel ytterligare bekvämlighet och effektivitet under användning.
    • Nätspänning: 3 / 400 / 50 Hz
    • Flödeshastighet: 300 – 800 l/h
    • Arbetstryck: 30 – 180 bar / 3 – 18 MPa
    • Maxtemperatur: 155°C
    • Effekt: 6 kW
    • Förbrukning av värmeolja/full last: 5 kg/h
    • Eco efficiency-förbrukning: 4 kg/h
    • Bränsletank: 15 liter
    • Vikt (med tillbehör): 122,8 kg
    • Mått (L × B × H): 1250 x 650 x 920 mm