Artikelnummer: DIUB1

Beställningsvara

Unger Rent vatten

Hartsfilter Unger 1×3 Hydro Power Ultra Filter S

1 651 krEx.moms

2 063,75 krInkl.moms

(st)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 4017942012080

Produktinformation

Effektiviteten med HydroPower Ultra Resin Packs, den revolutionerande lösningen för att generera mer rent vatten per hartsfyllning – över 30% mer jämfört med traditionella system. Dessa hartsförpackningar är speciellt utformade för användning med Hydro Power Ultra Filter S och är ett måste för alla som strävar efter oöverträffad renhet i sitt arbete med fönsterputsning.

Varje Ultra Resin Pack innehåller en förutbestämd mängd av UNGERs premium jonbytesharts, noggrant portionerad för att säkerställa optimal prestanda och maximal vatteneffektivitet. Tack vare en ny formel, som är perfektionerad för glasrengöring, levererar dessa packs exceptionella resultat som både är effektiva och ekonomiska.

Innovationen stoppar inte där; med FloWater-teknologin 2.0 i varje Ultra Resin Pack garanteras ett effektivt vattenflöde genom hela tanken. Detta optimerar mättningen av harts och försäkrar att vattenkvaliteten bibehålls från första till sista droppen. Denna teknologi representerar ett stort framsteg inom vattenfiltrering och bidrar till en jämnare och mer effektiv användning av harts.

Dessa hartsförpackningar är kompatibla med DIUH1, DIUK1, och DIUKU systemen, vilket gör dem till en flexibel lösning för en rad olika behov. Med 3 × Ultra Resin Packs säkerställer du att ditt vattenfiltreringssystem alltid fungerar vid maximal kapacitet.

OBS passar till Unger DIUH1, DIUK1, DIUKU renvattenfilter Hydro Power

- Kompatibilitet: Speciellt utformad för Hydro Power Ultra Filter S
- Innehåll: Förutbestämd mängd UNGER premium jonbytesharts
- Formel: Ny utvecklad, perfektionerad för glasrengöring
- Teknologi: FloWater-teknologin 2.0 för optimalt vattenflöde och hartsättning
- Paket: 3 × Ultra Resin Packs, kompatibla med DIUH1, DIUK1, DIUKU

Med HydroPower Ultra Resin Packs tar du ditt vattenfiltreringssystem till nästa nivå och säkerställer exceptionell renhet och effektivitet i ditt fönsterputsarbete.