Artikelnummer: 343023

Beställningsvara

St/krt: 54

Krt/pall: 14111703

Metsä

Pallvolym: 54

Pappershandduk Katrin Classic 2-lag Non Stop

452 krEx.moms

565 krInkl.moms

(bal)
close

Kontakta oss för offert

GTIN: 6414300343028

Produktinformation

Katrin Z-vikta Pappershanddukar Non-Stop M 2-Lagers, presenterade i en användarvänlig Handy Pack, är utformade för att erbjuda en överlägsen kombination av styrka och absorptionsförmåga. Dessa handdukar är tillverkade av en noggrant utvald blandning av återvunna fibrer och nyfiber, vilket säkerställer optimal kvalitet och prestanda samtidigt som det bidrar till miljön. Detta bidrar till en hållbar användning av resurser och minskar miljöpåverkan, vilket bekräftas av produkternas Svanenmärkning, med licensnummer 40050009.

Den smarta förpackningen, känd som Green Pack, är speciellt utvecklad med återvunnen plast och ett ergonomiskt grepp för att underlätta transport och hantering av produkten. Denna förpackningslösning betonar Katrins åtagande att kombinera användarvänlighet med miljöhänsyn.

Dess unika Z-vikning garanterar en hygienisk användning där varje användare endast kommer i kontakt med det ark de använder, vilket minskar risken för korskontaminering i miljöer med medelhög till hög förbrukning. Den effektiva arkmatningen bidrar till en kontrollerad förbrukning, vilket gör dessa handdukar till ett kostnadseffektivt val för offentliga utrymmen, kontor och andra miljöer där god hygien är avgörande.

Optimerade för användning med Katrin Handduksdispenser, dessa pappershanddukar representerar en praktisk och miljömedveten handtorkningslösning som inte kompromissar med prestanda eller användarupplevelse. Välj Katrin Z-vikta Pappershanddukar Non-Stop M för en högkvalitativ, hygienisk och hållbar handtorkningsupplevelse i din verksamhet.

- Färg Vit
- Råvarufiber Nyfiber
- Arklängd 255 mm
- Arkbredd 203 mm
- Antal lager 2-Lagers
- Ark per kartong 2025 Styck
- Vikt Kedjevikt